Käyttöoikeuden ostaminen tai uusiminen

Jos käyttöoikeutesi on vanhentunut, voit uudistaa sen sovelluksen käyttöliittymässä. Jos käytit sovelluksen kokeiluversiota, voit ostaa käyttöoikeuden.

Näin voit ostaa tai uudistaa käyttöoikeuden:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Profiili-osioon ja tee jokin seuraavista:
    • Uudista käyttöoikeus napsauttamalla Uudista nyt.
    • Jos kokeilukäyttöoikeus on vanhentunut, napsauta Osta nyt.

Tämän jälkeen Kaspersky Online Storen tai kumppaniyhtiön verkkosivusto avautuu, ja voit uudistaa tai ostaa käyttöoikeuden.

3. Kun uudistat tai ostat käyttöoikeuden, aktivointikoodi lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.
  4. Aktivoi sovellus käyttämällä tätä aktivointikoodia.